sushi lola binnen
Picture of Nann

Nann

Sushi Chef en eigenaar van Sushi Lola. Opgegroeid in Thailand en 10 jaar actief in de Japanse keuken

Verbouwen

Het is zover. Op 15 april krijgen we de sleutel van het pand aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Wij zijn 2 dagen geleden thuis gekomen van een familie bezoek in Thailand. Vanaf nu weten we dat het echt gaat beginnen. We zijn het afgelopen half jaar druk bezig geweest met Sushi Lola. Logo’s ontwerpen, menu uitwerken, website laten maken en het concept uitwerken. Thailand waren de laatste dagen dat we nog konden luieren en heerlijk genieten van de Thaise zon.

Op 15 april zijn we direct aan de slag gegaan met verbouwen. We wilden de zaak helemaal veranderen en naar onze eigen smaak verbouwen. We hebben veel aangepakt zoals de vloeren, muren plafonds, balie en keuken. En natuurlijk was het meer werk dan we dachten, maar dat is toch altijd met verbouwen. Het is echt geworden zoals we graag wilden. 

De komende jaren hopen we met de verandering vooruit te kunnen. We hebben nog volop ideeën maar eerst moeten we zorgen dat Sushi Lola goed gaat draaien. Hopelijk krijgen we veel sushi bestellingen de komende tijd.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek ons op de Laan van Meerdervoort in Den Haag of ga naar www.sushilola.nl als je de beste sushi uit Den Haag wil bestellen. Wij bezorgen de sushi aan huis in bijna heel Den Haag.

Zie hier de verschillen van voor en na.