Kwaliteit, Versheid, de Lola Standaard
Onze belangrijkste focus ligt bij de kwaliteit van onze sushi. Wij onderscheiden ons hierin t.o.v. budget sushi ketens. Lees hieronder hoe wij dat doen.

Verse Zalm
Elke ochtend komt er bij ons verse zalm en tonijn binnen. Wij bestellen hele zalmen die wij zelf snijden voor onze sushi en poke bowls.

Homemade Tamago
2 -3 keer per week bakken wij tamago die wij gebruiken in de sushi en poke bowls. Het is iets meer werk maar de smaak is veel beter dan diepvries tamago uit een fabriek.

Zelf groentes uitzoeken
Wij doen zelf de inkopen voor groentes en fruit die wij voor de sushi en poke bowls gebruiken. Hierdoor kunnen wij beter op kwaliteit selecteren.

Perfect gerolde sushi
Een sushirol hoort mooi rond te zijn, en de rijst gelijkmatig verdeeld. Wij houden niet van dubbel gevouwen rijst in een rol.
Door een dunne laag rijst aan de buitenkant kunnen wij de rol goed vullen met vis of andere ingredienten.

Geen bevroren vis
Elke ochtend ontvangen wij verse vis. Wij werken niet met bevroren vis. De betere sushi restaurants werken op deze manier. Budget sushi restaurants werken vaak met bevroren vis om de prijs te drukken. Verse vis heeft een veel betere smaak dan ingevroren vis.